Pastasalat er nem aftensmad, og en rest fryder i madpakken næste dag. Grøntsagerne kan du variere efter sæsonen.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Varm olien på en pande og tilsæt karrypasta, ingefær og presset hvidløg. Steg kødet på panden ved god varme i ca. 3 min. på hver side. Tilsæt sojasauce og tag bøfferne af panden.

Skræl gulerødderne og skær dem i tændstiktynde strimler. Skær agurk i strimler med skrælleren. Skær radiser i skiver. Skyl babyleaves og slyng dem tørre.

Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skær kødet i skiver. Vend pasta med kød, grøntsager, hakkede peanuts, frisk koriander og sesamfrø.
Smag salaten til med sesamolie og sojasauce. 


Tips
Erstat evt. oksebøffen med 2 x kyllingebryst
Erstat evt. gulerødder med broccoli

 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Orientalsk pastasalat med sprøde grøntsager

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.