Brug sæsones svampe eller champignon i denne cremede sauce, som smager forrygende med kylling


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kyllingebrystfilerne i mundrette stykker. Pil og hak løget. Rens champignon og svampe og skær dem i skiver. Skær squash i halve skiver.

Smelt smørret i en gryde og steg løg, presset hvidløg til løgene er klare. Tilsæt kylling og brun ved god varme.

Kom champignon, svampe og squash i gryden og vend rundt. Hæld hvidvin på og kog ca. 5 minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon og fløde og lad saucen simre ca. 3 min. Smag til med salt og peber.

Server kylling i svampesauce med kogte ris og drys af persille.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.