Super enkel suppe smækfyldt med grøntsager og god smag.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skær kyllingen i strimler. Skyl spinaten og slyng den tør. Del broccoli i små buketter. Skær gulerødder i skiver. Fjern de yderste blade og stokken fra spidskålen og snit den fint.

Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær top og bund af citrongræs. Fjern de yderste blade og snit citrongræs fint.

Varm olien i en gryde og steg kylling med chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, tilsæt broccoli, gulerødder og spidskål og kog suppen i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk og kog op. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og smag suppen til med limesaft, salt og peber.

Tilbered nudlerne som angivet på emballagen og fordel dem i 4 suppeskåle. Hæld suppen over og server straks.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.