En nyfortolkning af klassikeren koteletter i fad. Super lækker og sprængfyldt med grøntsager og masser af smag

Tilberedning

45 min - 4 personer

Tænd ovnen på 180 grader.
Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom grøntsagerne i et stort smurt ovnfast fad med presset hvidløg og hakkede tomater. Kom fadet i ovnen og steg i ca. 15 min.

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i olien på en pande på begge sider. Læg koteletterne i fadet ovenpå rodfrugterne sammen med rosmarinkviste. Sæt fadet tilbage i ovnen og steg i yderligere ca. 15 min. til rodfrugterne er møre. 

Rør ricotta med salt. Top koteletterne med ricotta, pesto og frisk basilikum. Server med brød eller kogt pasta.

Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.