Vi elsker pizza bianco. Bruger du fuldkornsdurum i pizzadejen, er det en nem genvej til mere fuldkorn i hverdagen. 


Tilberedning

+60 min - 4 personer

Pizzadej
Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og ælt først durummel og dernæst hvedemel i dejen. Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. 

Fyld
Skyl og rens porrerne godt. Varm olien i en lille gryde og steg porrerne et par minutter. Krydr med presset hvidløg, timian, salt og peber.

Skræl kartoflerne og skær i tynde skiver. Skær bacon i mindre stykker.

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i fire stykker, tril til boller og rul hvert dejstykke tyndt ud til aflange pizzaer. 

Fordel pizzaerne på bagepapir. Pensl bundene med olivenolie og top med mozarella, porre, kartofler og bacon. Krydr med timian, salt og peber og bag pizzaerne i en forvarmet ovn ved 250 grader i ca. 12 min.

 

Opskrift og styling Lone Kjær
Foto: Line Falck 

Læs mere om

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.