Svampe og jordskokker klæder hinanden rigtig godt. Sammen med æbler og rosmarin er det et lækkert tilbehør til mange retter både til hverdag og fest. 


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skrub jordskokkerne godt og skær dem i helt tynde skiver. Rens svampene. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehus. Skær æblerne i tynde både.

Pil løgene og skær dem i både. 

Smelt smørret og rist jordskokker et par minutter ved jævn varme. Tilsæt svampe, løg, æbler, presset hvidløg og hakket rosmarin og steg ved god varme til det er mørt. Krydr med salt og peber og drys hakkede hasselnødder over.

Ælt kød med hakkede krydderurter og form til 4 hakkebøffer. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande og steg bøfferne i ca. 3 min. på hver side. 

Opskrift på ristede løg

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.