Vi kommer grøntsager i saucen, fordi det smager godt og er nemt at tilberede. En ekstra bonus er, at børnene nemt får spist flere grøntsager end ellers.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en gryde med vand, så det lige netop dækker og kog rodfrugterne ved svag varme i ca. 3 min. Afdryp rodfrugterne.

Hæld 4 dl mælk i en gryde og varm mælken op. Ryst resten af mælken sammen med hvedemel til en jævning. Rør jævningen i den lune mælk under omrøring. Kog saucen i ca. 3 minutter, under omrøring. Tilsæt rodfrugter og kog i saucen i yderligere ca. 3 minutter. Er saucen for tyk spædes der til med mere mælk.

Skyl og hak persillen. Vend persille i saucen og smag til med salt og peber.

Opskrift på ristede løg

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann

 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.