En dejlig krydret og fyldig gulerodssuppe – som oven i købet er SU venlig!

Tilberedning

45 min - 4 personer

Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande.

Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg en god halv times tid, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud.

Blend og smag suppen til med salt og peber, spæd evt med yderligere bouillon til den ønskede konsistens.

Server suppen med yoghurt, kryddergrønt og croutoner.

Croutoner
Riv eller skær brødet i grove stykker, vend dem i lidt olie, drys salt på og bred dem på en plade med bagepapir. Rist croutoner gyldne og sprøde i ovnen ved 225°, vend i dem undervejs.

Afkøl og opbevar dem i et tætsluttende glas eller dåse til brug.

Tip
Er du ikke til koriander og spidskommen kan disse udelades.

Energi pr. person:
450 Kcal
Fedt 20%
Protein 17%
Kulhydrat 53%.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Gulerodssuppe med ingefær og sprøde brødcroutoner

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.