Dejlig mad som er klar på under 30 minutter


Tilberedning

30 min - 4 personer

Sauter løget i en pande –  med teflon belægning – til det er blødt. Kom kartofler og pølse i panden og sauter videre i et par minutter. Bland spinaten og sauter indtil den er faldet let sammen.

Pisk æggene med salt og peber, hæld dem over fyldet i panden og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme til den er fast i bunden.

Drys ost på, sno folie om håndtaget på panden, sæt den i ovnen ved 200 grader, 15 – 20 minutter, og bag til æggemassen lige netop er fast og osten smeltet. 

Lad æggekagen køle lidt af inden den skæres i mindre stykker og serveres med purløg og rugbrød.

Tip
Strimler af kogt skinke kan bruges i stedet for chorizo, men giver knap så meget smag.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.