Frittata er en italiensk form for æggekage fyldt med skønne grøntsager. En rest af æggekagen kan kommes i køleskabet til næste dags madpakker, da den også smager godt kold.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Snit forårsløgene i tynde skiver. Svits broccoli og løg i 1 spsk olivenolie på en pande til det er blødt, men ikke har taget farve.

Pisk æg, parmesanost, fløde, salt og peber sammen. Vend de stegte grøntsager og skinke skåret i strimler i. Varm 1 spsk olie op på en pande med slip-let belægning. Kom æggemassen på. Steg frittataen til den er fast ved svag varme ca. 20 minutter.

Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg. Læg panden over og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad. Steg frittataen ca. 5 minutter på denne side. Skær frittataen i mindre stykker, pynt med parmesan og server med brød og grøntsager. 

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.