Brug rester af fiskefrikadeller eller kød skåret i skiver til de her lækre madder.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Halver agurken på langs. Fjern kernerne med en teske og skær agurken i helt små tern. Skær gulerødder i små tern. Rør creme fraiche med mayonnaise og karry. Hak æg og cornichoner. Vend grøntsager, æg og cornichoner i dressingen sammen med hakket dild. Smag til med salt og peber.

Skyl baby leaves og slyng den tør. Fordel babyleaves, fiskefrikadeller eller kød skåret i skiver på rugbrødet og top med agurkeremoulade og ristede løg.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fiskefrikadelle med agurkeremoulade og ristede løg

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.