Tykkere bund og næsten klassisk pizza. Et sikkert hit hos de yngste.


Tilberedning

ca. 45 minutter plus hæve- og bagetid - 4 personer

Pizzadej
Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og ælt først durummel og dernæst hvedemel i dejen. Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. 

Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i 4 stykker, og rul hvert stykke ud til pizzaer. Fordel pizzaerne på bageplader med bagepapir.

Tomat sauce
Hak løget. Snit blegselleri. Skræl gulerødderne og skær i små tern.

Varm olien i en lille gryde og svits løg med grøntsager og presset hvidløg et par minutter. Tilsæt tomater, balsamicoeddike og oregano og lad tomater og grønt simre i ca. 10 min. Blend saucen en smule og smag til med salt og peber. 

Topping
Top med tomatsauce, mozarella og chorizopølse skåret i skiver. Krydr med organo, salt og peber og bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 250 grader i ca. 12 min. Top med frisk basilikum.

TIP
I stedet for chorizo kan pizzaen naturligvis toppes med fx pepperoni eller skinke. 

 

Opskrift og styling Lone Kjær 
Foto: Line Falck 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.