Når efteråret viser sig fra sin mest blæsende side, findes der intet bedre end en skål suppe. Af opskriften her er der rigeligt til en pastasauce dagen efter

Tilberedning

30 minutter - Til 4 personer i to dage

Skræl selleri, pastinakker og persillerødder og skær i små tern. Skræl kartoflerne og skær i små tern. Hak løget.

Varm oliven i en gryde og svits løg og presset hvidløg. Tilsæt grøntsager og kartofler og svits et par minutter. Hæld 6 dl bouillon på og tilsæt timiankviste.

Lad suppen simre under låg i ca. 15 min. til grønsagerne er møre.

Fjern timiankvist og blend suppen. Tag halvdelen fra til næste dag. Spæd resten af suppen til med resten af bouillonen og mælk og varm op. Smag suppen til med salt og peber.

Dag 1
Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Server suppen med æbler, klippet purløg og brød.

Dag 2
Lun resten af suppen og vend med kogt pasta. Top med friskerevet parmesanost og frisk basilikum.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.