En cremet suppe serveret med sprødt og friskt pynt.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skræl selleri, pastinakker og persillerødder og skær i små tern. Skræl kartoflerne og skær i små tern. Hak løget.

Varm oliven i en gryde og svits løg og presset hvidløg. Tilsæt grøntsager og kartofler og svits et par minutter. Hæld bouillon på og tilsæt timiankviste. Lad suppen simre under låg i ca. 15 min. til grønsagerne er møre.

Fjern timiankvist og blend suppen. Tilsæt mælk og varm op. Smag suppen til med salt og peber.  

Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Server suppen med æbler, klippet purløg og brød.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Cremet grøntsagssuppe med æble og purløg

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.