Super nemt at lave, og altid lækkert. Pakker du burritos i stanniol, er de perfekte til skovturen, til skole arrangement, i madpakken eller lignende.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Grill oksebøfferne i ca. 3 min. på hver side på en varm grillpande. Lad kødet hvile, mens det øvrige tilberedes.

Hak løget. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint.
Varm olie på en pande og steg løg, chili og presset hvidløg sammen med de kogte ris. Steg et par minutter under omrøring, uden at risene tager farve. Smag risene til med chilisauce, salt og peber.

Skyl og slyng babyleaves. Hak tomaterne og skær agurkerne i små tern.

Læg ris på midten af tortillaerne. Skær kødet i skiver. Fordel kød, babyleaves, tomater og agurk i en bane ovenpå risene. Rul tortillaerne stramt om fyldet og skær over på midten.
Server med fx raita

Spice it up…. Smag risene til med lidt sambal oelek og vend med en håndfuld hakkede friske krydderurter.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.