Kom alle grøntsagerne i skåle, og lad hver medspiser lave sin egen råkost

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skær kyllingen i mindre stykker og fordel på spyd. Pensl kødet med olie og drys med karry, salt og peber. Lad kyllingestiksene marinere, mens salaten tilberedes.

Skræl rødbederne og riv på den grove side af et rivejern.

Snit rødkål og hvidkål fint. Drys de to slags kål med salt og sukker og kram det, så det mørner. Skræl og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

 Rib grønkålen og snit den fint. Varm olien på en pande og rist grønkålen til den er mør.

Fjern stokken af rosenkålen, og halver kålen. Kog rosenkålen i 2 min. og afdryp. Skær æblerne i både, fjern kernehus og skær æblerne i tern.

Fordel alle grøntsager, samt rosiner og peanuts i skåle.

Rør ingredienserne til dressingen sammen.

Varm olien på en pande og steg kyllingestiks til kødet er mørt. Server til råkostsalaten sammen med peanutdressingen.

Opskrift og stynling: Lone Kjær, foto: Anders Schønemann

 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Bland-selv-råkost med kylling og peanutdip

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.