En rest kogte kartofler og nogle bagte, kogte eller stegte rodfrugter er fundamentet i denne skønne biksemad, som er en god måde at anvende resterne på.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rens svampene. Pil og hak løget. Skær kartoflerne i mindre stykker.

Steg bacon på en tør pande, til den er næsten sprød. Tilsæt olien og steg løg og presset hvidløg et par minutter. Tilsæt svampe, kartofler, rodfrugter og hakket rosmarin og steg ved jævn varme til rodfrugter og kartofler er sprøde og møre.

Smag biksemaden til med salt og peber og server med rugbrød. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.