Lækker tomatsalat med mozzarella the mexican way. Hvis du udbløder og koger bønnerne dagen før, er salaten klar på 15 minutter


Tilberedning

+60 min - 4 pers

Kom bønnerne i en si og skyl dem. Læg dem i blød i rigeligt koldt vand 10-12 timer f.eks. natten over. Kog dem i et nyt hold vand ca. 1 time. Afdryp de kogte bønner i en si og afkøl dem.

Halver avocadoerne, og fjern stenene. Tag kødet ud med en ske. Skær kødet i ½ cm skiver.

Skær tomater og mozzarellaost i skiver. Fordel avocado-, tomat- og mozzarellaskiver på et fad eller på tallerkner. Dryp med 1 spsk limesaft og 1 spsk olie. Krydr med salt.

Kom bønnerne i en skål, og kom persille, hvidløg, chili og resten af limesaft og olie i. Vend det godt rundt. Fordel bønnerne over avocadoblandingen, eller server dem til.

Opskrift og foto er venligst udlånt fra bogen ”Smagen af Moderne Mexico” af Bente Nissen Lundsgaard

Læs mere om

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.