En smuk suppe med asiatisk strejf og grøn velsmag.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kyllingen i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Snit kålen fint. Rens porren og skær i strimler. Rens svampene. 

Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær top og bund af citrongræs. Fjern de yderste blade og snit citrongræs fint. 

Varm olien i en gryde og steg chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden. Tilsæt kylling,  gulerødder, kål og porrer og kog i suppen i ca. 5 min. Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.

Varm olien på en pande og rist svampene ved god varme. Krydr med salt.

Server suppen med svampe, brød og eventuelt frisk koriander.  

TIP: I stedet for brød kan suppen serveres med 200 g kogte nudler.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek
 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.