Her har den elskede hakkebøf fået nyt, spændende følgeskab! Den let saltede feta passer perfekt til de friske, saftige agurker og den sunde quinoa.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skyl quinoa godt og kog under låg ved svag varme i 2 dl vand tilsat presset hvidløg i ca. 15 minutter. Tag gryden af varmen og lad den stå i ca. 10 minutter.

Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær den i skiver.

Snit radiser og hak rødløg og persille.

Vend quinoa med agurk, radiser, rødløg, persille og fetaost i tern. Smag til med salt og peber og drys med birkes.

Rør ingredienserne til dressingen sammen. Dryp dressingen over salaten.  

Form kødet til bøffer, krydr med salt og peber og grill dem i ca. 3 minutter på hver side. Server med quinoa-agurkesalat.

Tip
Quinoa er en sydamerikansk frøsort som er rig på protein. De små frø ligner couscous gryn og er fine som variation til ris, pasta og kartofler og gode i salater.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Foto: Henrik Freek 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.