Mandag

Hakkebøf med stuvede rodfrugter

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


500 g rodfrugter fx pastinakker, persillerødder, gulerødder og jordskokker
5 dl letmælk
3 spsk. hvedemel
1 bundt persille
Salt og peber


Tirsdag

Svampesaute med pasta

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 g champignoner
1 spsk olivenolie
2 løg
2-3 fed hvidløg
Groftreven skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk citronsaft
Salt og peber
50 g semidried tomat
1 dl hakket persille
375 g spaghetti eller anden pasta

Pynt
50 g reven parmesanost


Onsdag

Simregryde med efterårets æbler

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 lille hvidkål eller spidskål afhængig af sæson 
2 peberfrugter
2 æbler
1 rød chili
2 stængler citrongræs
2 spsk olivenolie
1 spsk karry
600 g svinkød eller kyllingfilet i tern  
2 fed hvidløg
3 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
1- 2 spsk fishsauce
1 potte frisk koriander

Tilbehør: nann brød


Torsdag

Stroganoff i en fart

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ kg kartofler
½ knoldselleri
1-2 spsk smør

500 g oksekød i wokstrimler
Olie til bruning
250 g rensede champignon i halve/kvarte
Salt og peber
1 spsk paprika
1 spsk konc. tomatpure
3 dl bouillon
400 g cherry tomater
¼ liter madlavningsfløde
Evt. lidt hvedemel til jævning
Persille til pynt


Fredag

Bland-selv-råkost med kylling og peanutdip

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


Råkost
1-2 rødbeder
¼ rødkål
¼ hvidkål
1-2 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
4 gulerødder
200 g grønkål
1 spsk. olivenolie
100 g rosenkål
2-3 æbler
50 g rosiner
lidt peanuts

Kyllingestiks
500 g kyllingebryst uden skind og ben 
1-2 spsk. olivenolie
stødt karry
salt og peber
2 spsk. olivenolie til stegning

Peanutdip
100 g peanutbutter
1 dl kokosmælk
2 spsk. sojasauce

Tilbehør
Naanbrød eller pitabrød