Mandag

Kylling curry med ris

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1 løg
1 fed hvidløg
500 g rodfrugter fx knoldselleri, pastinakker, persillerødder
500 g kyllingefilet uden skind og ben
2 spsk. olivenolie
1 spsk. grøn karrypasta
1 dåse kokosmælk
2 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Saft af 2 lime
2 spsk. fiskesauce
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander

Tilbehør
Ris og naanbrød 


Tirsdag

Thai-wok

Ingredienser

30 min - 2 pers


300 gram svinekød, f.eks. koteletter
1 løg
3 forårsløg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
1/2 broccoli
2 spsk soja
1 spsk olie
Evt. koriander til servering


Onsdag

Frittata med broccoli og skinke

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 g broccoli
2 forårsløg
6 æg
1 dl parmesanost
1 ½ dl fløde 9 %
1 tsk salt
Peber
150 g røget skinke
Olie stegning

Pynt
50 g friskreven parmesanost

Tilbehør
Fuldkornsbrød, tomater gerne gule og røde cherrytomater og oliven.


Torsdag

Pasta med grøntsagssauce

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1/2 kg knoldselleri, pastinakker eller persillerødder
250 g kartofler
1 lille løg
1 spsk. olivenolie
1 lille fed hvidløg
3-4 dl grønsagsbouillon
3 timiankviste
Pasta

Tilbehør:
Parmesanost
Basilikum


Fredag

Hakkebøffer med jordskokke-svampe saute

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


Bøf
500 g hakket oksekød
1 lille bundt krydderurter
Salt og peber
1-2 spsk. olivenolie

Saute
300 g jordskokker
500 g svampe - gerne forskellige slags
2 æbler
2 løg
1 spsk. smør eller olivenolie
2 fed hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
salt og peber
2 spsk. hasselnødder