Blomkålsris

Her er et bud på et alternativ til de klassiske hvide ris. Blomkålsris!

Server dem i stedet for hvide ris til gryderetter og wokretter, eller som tilbehør til en god bøf og en frisk salat.

Nemt, hurtigt, billigt- og ikke mindst fyldt med næring. Kør blomkålshovedet fint i en foodprocessor, minihakker eller riv det på et rivejern. Steg det på panden i olie eller smør eller damp det, så det stadig har lid bid. Krydr med salt og peber og tilsæt eventuelt friske krydderurter, persille går godt sammen med blomkålsrisene.


Server dem som alternativ i stedet for hvide ris til gryderetter og wokretter, eller som tilbehør til en god bøf og en frisk salat.


Tip
Hvis det er en for stor omvæltning at gå fra hvide ris til blomkålsris på én gang, så brug halvt almindelig hvide ris og halvt blomkålsris.
Prøv også at lave broccoliris på samme måde som med blomkålsris. Stokken kan sagtens bruges.

 

Opskrift & Styling: Sabine S. Nielsen

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg