Hakkebøffen hører til bland familiens absolutte favoritter og med forskellig tilbehør kan retten varieres i det uendelige. Vi pepper klassikeren op med friske krydderurter og hjemmelavede ristede løg og giver dig samtidig tre grønne serveringsforslag.

Hakkebøffer med stuvede rodfrugter
Vi kommer grøntsager i saucen, fordi det smager godt og er nemt at tilberede. En ekstra bonus er, at børnene nemt får spist flere grøntsager end ellers.

Hakkebøf wok amok
Grøntsager tilberedt i wok er en nem måde at få mange grøntsager på. Kom evt. kogte nudler i wokken for en mere fyldig salat.

Hakkebøf med rødbedesalat med mynte
Pep rødbedesalaten op med en dressing som smager af fremmede himmelstrøg. Er du til det mere klassiske, kan du i stedet vende salaten med en vinaigrette.

Hakkebøf med jordskokke-svampe saute
Svampe og jordskokker klæder hinanden rigtig godt. Sammen med æbler og rosmarin er det et lækkert tilbehør til mange retter både til hverdag og fest. 

Ristede løg
Sprøde og stærkt vanedannende. Lav rigeligt. De forsvinder alt for hurtigt.

 

 

 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg